Web design

Nettsider

"Vi leverer produkter i særklasse fordi vi er grundige i forarbeidet, lyttende, ærlige og uredde for å gi våre beste råd."

Trenger du en nettside som treffer? Vi er dyktige på akkurat det – fra enkle sider til avanserte, integrerte systemer. Vil du slippe bryet med oppdateringer og vedlikehold av nettsiden, tar vi oss av det også. Vi utvikler nettsider for små- og mellomstore bedrifter med skreddersydde- og intuitive løsninger som er enkle å anvende, drifte og vedlikeholde. Det kan være løsninger som brukes til å registrere, samle, hente ut eller dele informasjon. Nettsiden er ofte det aller første møte potensielle kunder får med din bedrift, og derfor er det viktig at du gir besøkende en god brukeropplevelse.

Si at du er en lokal rørlegger, elektriker, regnskapsfører, driver et vaskefirma eller en resturant. Hvordan finner kundene deg?
En digital tilstedeværelse på nettet gjør det mulig å vise innhold som tekst, bilder og videoer på internett.

Har du allerede en fungerende nettside?

Vi gjør en gratis analyse av nettsiden din slik at du kan få konkrete forbedringstips til din bedrifts digitale tilstedeværelse!

Netthandel

Vi hjelper deg med alt fra design til utvikling, og bistår deg gjennom alle leddene i hele prosessen. Enten du har en drøm om å starte din egen nettbutikk eller ønsker å videreutvikle eksisterende nettbutikk, hjelper vi deg med å lage komplette og skreddersydde netthandelsløsninger.

Chatløsninger

Med mulighet for deg å kommunisere direkte med dine kunder, kan du nå dine kunder både enklere og raskere enn e-post og mer effektiv enn telefon. I tillegg bidrar det til bedre kundeservice og større kundelojalitet.

Betalingsløsninger

En god betalingsløsning for nettbutikken kan være forskjellen mellom å lykkes eller å ikke lykkes på nett. Er det lett for kunden å betale i nettbutikken, er det også større sannsynlighet for å selge mer.

Søkemotoroptimalisering

SEO er grunnlaget for all digital markedsføring, og går ut på å fortelle søkemotoren hva nettsiden din inneholder, slik at siden din havner som et treff når potensielle kunder foretar relevante søk. Vi implementerer og optimaliserer ulike tekniske elementer som gjør det enklere for Google sine roboter å tolke innholdet på siden din.

Inkludert i våre nettsider

Søkermotorvennlige nettsider

Vi leverer nettsider av høyeste tekniske kvalitet – vi er opptatt av å oppfylle alle tekniske retningslinjer Google har, som på sikt kan utgjøre store forskjeller for kundene våre.

Fastpris

Vi leverer nettsider til en fastpris slik at det er trygt og forutsigbart for dere. Det vil si at det er ingen skjulte kostnader eller overraskelser dere møter på etterhvert som nettsiden blir utviklet.

Ingen bindingstid

Vi har ingen bindingstid eller spesielle vilkår for oppsigelse av avtale. Vi lever av å ha fornøyde kunder, da tilfredse kunder alltid kommer tilbake.

Support og vedlikehold

Nettsiden leveres med fri support. Du kan ringe eller sende e-post til oss for råd og veiledning helt uten kostnad. Dersom du er Asjad Premify kunde får du også 2 timer arbeid inkludert hver måned til endring av design og struktur.

Responsiv

Nettsider vi leverer tilpasser alle plattformer for å sørge for en like god brukeropplevelse til enhver tid avhengig av om nettsiden vises på en datamaskin, nettbrett eller mobiltelefon. Rask innlastningstid gjør at du kan være trygg på at dine kunder får en god brukeropplevelse.